Clujeancă atacată de doi câini în timp ce era la alergat. Proprietara i-a lăsat liberi de bunăvoie: ,,Mi-a zis că soluția e să nu mai merg la alergat”


O femeie din Florești a fost atacată de către doi câini lăsați liberi cu bună știință de proprietară, astăzi, 31 august. 

În timp ce se plimba în zona Șesul de Sus - Urușagului, clujeanca a fost atacată de doi câini. Din fericire, a reușit să se adopstească printre crengi și spini, reușind să nu fie muscată până când proprietara s-a apropiat de animale și le-a prins în lesă.

Surpriza clujencei a fost una foarte mare când posesoarea animalelor i-a transmis că ,,soluția e să nu mai merg pe acolo la alergat.”

Femeia a publicat o postare pe o rețea de socializare pentru a avertiza despre cele întâmplare.

,,Pentru cei care locuiesc în zona Șesul de Sus - Urușagului și obișnuiesc să se plimbe la baza dealului.

Este o doamnă care are doi câini mari - un rottweiler și încă unul alb - nu știu ce rasă, și îi plimbă în zona respectivă. M-am mai întâlnit o dată cu dânsa și au sărit câinii spre mine, dar atunci erau prinși în lesă (lungă).

Azi câinii erau dezlegați și eu alergam, au venit agresiv către mine și au sărit la mine - noroc că am avut prezență de spirit și m-am băgat într-un tufiș cu spini și m-am protejat cu crengile, până a ajuns doamna, care era la aproximativ 50 de metri de mine, și a prins câinii de lesă. Aceștia mârâiau și lătrau agresiv spre mine. Mi-a zis că soluția e să nu mai merg pe acolo la alergat, pentru că e singurul loc pe unde își poate lăsa câinii dezlegați!

Evident, am sesizat poliția. În zona respectivă sunt mulți oameni care își duc copiii să se plimbe sau cu alți căței, legați. Ne pune în pericol,” a scris clujeanca.


Comentarii Facebook