Clujeancă de 77 de ani, înșelată prin metoda „accidentul”. A dat zeci de mii de lei, crezând că un apropiat are nevoie de transport cu elicopterul


O femeie de 77 de ani din municipiul Gherla a dat 1750 de euro și 29.400 de lei unor necunoscuți, după ce a fost înșelată prin metoda „accidentul”. 

Clujeanca a fost contactată și indusă în eroare de o persoană necunoscută, care i-a relatat că o persoană apropiată femeii a fost implicată într-un accident rutier și trebuie să fie transportată cu elicopterul la o unitate medicală din municipiul București, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale.

Ulterior convorbirii telefonice, un bărbat s-ar fi deplasat la domiciliul femeii de 77 ani, sub pretextul că ar fi fost trimis de medic, acesta preluând suma de 1.750 de euro și 29.400 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați sâmbătă, 10 august, de femeia păgubită.

La nivelul Biroului de Investigații Criminale, din cadrul poliției municipiului Gherla, au fost demarate cercetări în vederea identificării autorului infracțiunii de înșelăciune și recuperarea prejudiciului cauzat.

În cursul serii de sâmbătă au fost organizate filtre la ieșirile din oraș, iar polițiștii au verificat fiecare mașină în vederea identificării autorului.

Comentarii Facebook