Clujeancă deranjată de câinele vecinului pentru că latră toată ziua și nu își poate lăsa geamul deschis: „Aștept o schimbare de la tine”


O clujeancă este deranjată de câinele vecinului pentru că latră toată ziua și cere stăpânului să ia măsuri în acest sens, spunând că așteaptă o schimbare din partea lui. 

Clujeanca, stabilită în comuna Florești, județul Cluj, a postat pe un grup destinat locuitorilor comunei, un mesaj pentru unul dintre vecinii săi care își lasă câinele afară toată ziua. 

Aceasta se arată foarte deranjată de faptul că patrupedul latră de dimineața până seara și nu își poate lăsa geamul deschis din cauza gălăgiei create. Astfel, cere vecinului să ia măsuri în acest sens.

Totuși, femeia afirmă că cerința sa nu este din răutate, deoarece are și ea doi căței și o pisică. Mai mult, aceasta spune că nu vrea să apeleze la poliție și nu vrea să facă rău nimănui. Speră doar ca vecinul său să facă o schimbare. 

Am doi căței, o pisică, deci ce urmează să zic nu e cu răutate. Vecinul cu cățel de pe subcetate (150), care de când a venit căldura ține cățelul în curte toată ziua și latră între blocuri, încearcă te rog să cauți o soluție dacă vezi mesajul ăsta, ca mna, e deranjant. Mai las și eu cățeii singuri și fac circ uneori dar nu toată ziua, asta e clar și îi țin în casă nu afară unde dacă stau cu geamul deschis îl auzim toată ziua cum plânge. Mulțumim pentru înțelegere. Dacă nu ajunge postarea la tine, o să îți spun frumos și la ușă, și nu, poliția nu e o soluție aici ca nu vreau să fac rău nimănui doar să îți spun ca e deranjant pentru vecinii tăi și din respect reciproc aștept o schimbare de la tine, nu prin forța. Spor!”, a scris clujeanca pe un grup destinat locuitorilor din Florești. 

Comentarii Facebook