Vineri 20 Septembrie

Clujeancă din cartierul Zorilor, deranjată de clopotele unei biserici: „Nu am mai auzit acest obicei de a semnala zilnic credincioşii”


O clujeancă de pe strada Meteor susține că este deranjată de clopotele bisericii din apropiere care se aud zilnic, în jurul orelor 8:00 şi 18:00. Femeia a precizat că locuitorii din zonă nu ar trebui să fie obligați să-și facă programul de odihnă în funcție de activitatea bisericii.

Clujeanca a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri concrete pentru a reduce zgmomotul.

Aş dori să semnalez gălăgia făcută în aproape fiecare zi, în jurul orelor 8:00 şi 18:00 (câteodată cu mici întârzieri de câteva minute), de către Biserica Pogorârea Sfântului Duh din cartierul Zorilor, strada Meteor. Înțeleg tragerea clopotelor în ziua de duminică dimineața, însă este extrem de deranjant să auzi aproape zilnic, de două ori pe zi, preț de câteva minute, cât de puternic se aud clopotele.

Stau pe aceeaşi stradă cu biserica, în apropiere fiind şi un liceu si maşina de gunoi care vine zilnic, diminețile fiind destul de gălăgioase. Cetățenii, că sunt sau nu credincioşi, nu ar trebui să fie obligați să îşi facă programul de odihnă în funcție de activitatea bisericii.

Nu am mai auzit acest obicei de a semnala zilnic credincioşii să vină la slujbă nicăieri pe unde am stat. Vă mulțumesc pentru atenție şi aş aprecia tare mult să fie luate nişte măsuri!”,  a semnalat clujeanca. 

Comentarii Facebook