Duminica 8 Septembrie

Clujeancă „pasionată” de modă, filmată în timp ce fură o geantă de 630 de lei: „Doamnă, ați plecat fără să plătiți! Bun exemplu dați copilului”


O femeie a fost filmată în timp ce fură o geantă dintr-un magazin din Dej. Reprezentanții magazinului au publicat pe rețelele de socializare imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în care femeia apare alături de o fetiță. Cele două se plimbă printre rafturi, analizează hainele, iar apoi femeia a trece la acțiune. 

După ce s-a asigurat că nu o vede nimeni, a pus mâna pe geanta cu pricina și a introdus-o în geanta sa, apoi a părăsit magazinul. 

Incidentul a avut loc în magazinul Astrid din Piața Bobâlna. După ce și-au dat seama că geanta a dispărut, reprezentanții magazinului au analizat camerele de supraveghere. Ulterior, au postat imaginile pe rețelele de socializare, în speranța că internauții îi vor ajuta să o identifice pe femeie. 

Doamnă, ați plecat fără să plătiți geanta Karl Lagerfeld în valoare de 630 ron. Vă rog să reveniți să o achitați !!! P.S. Bun exemplu dați copilului.”, au scris administratorii magazinului în descrierea videoclipului.  

Potrivit dejeanul.ro, administratorii magazinului vor depune o plângere penală împotriva femeii. 

Comentarii Facebook