Clujeancă răpită de doi bărbați în plină stradă și băgată într-o dubă, în câteva secunde. Șansa ei au fost niște trecători și doi polițiști


O operațiune contracronometru a avut loc recent la Câmpia Turzii, unde o femeie a fost salvată din mâinile unor agresori de către polițiști, cu ajutorul unor cetățeni vigilenți. 

Incidentul a avut loc după lăsarea întunericului, când femeia a fost forțată să intre într-o dubă de către doi bărbați.

Strigătele ei au atras atenția unor trecători, care au acționat imediat, sunând la 112 și alertând autoritățile. Deși evenimentul s-a desfășurat în doar câteva zeci de secunde, reacția rapidă a cetățenilor a fost esențială pentru salvarea victimei.

„Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!! Salva...!” Acestea au fost strigătele de ajutor auzite de trecătorii de pe o stradă din Câmpia Turzii, județul Cluj, puțin după lăsarea întunericului. Ultimele sunete nu s-au mai auzit, deoarece femeia a fost apoi băgată cu forța într-o dubă de doi bărbați. 

Șansa ei au fost câțiva cetățeni de bună credință și cu simț civic care au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul poliției. La acel moment nu știau să spună mai mult din ceea ce s-a întâmplat, dar a fost suficent pentru ca, pe baza datelor furnizate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii să se mobilizeze și să identifice rapid duba vizată.

Imediat după oprirea în trafic, echipajul format din  polițiștii Andrei și Gabriel au procedat la extragerea victimei din dubă și ulterior la imobilizarea agresorilor. Femeia era vizibil afectată, fiind în stare de șoc, cu urme vizibile de agresiuni fizice. 

Intervenția rapidă a polițiștilor a împiedicat escaladarea acestei situații de o gravitate extremă. Fără vigilența și contribuția cetățenilor care au sunat la 112 imediat ce au asistat la acest incident, probabil că la acest moment vorbeam despre o nouă tragedie. 

Agresorii s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, violență în familie, urmând ca în urma administrării întregului probatoriu, să fie extinse cercetările dacă va fi cazul. 

Felicitări ce lor doi polțiști care au depistat/interceptat în trafic duba, dar și celorlalți doi care au venit imediat în sprijinul acestora.

„Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!! Salva...

Așa s-au terminat ultimele cuvinte ale unei femei care a fost introdusă cu forța după lăsarea întunericului într-o dubă, în plină stradă, de către doi bărbați.

Imaginați-vă pentru câteva secunde cum ați fi reacționat în locul femeii. Care ar fi fost trăirile care v-ar fi încercat în acele momente de disperare, în care femeia a crezut că sunt ultimele ei clipe de viață. 

Șansa victimei au fost câțiva cetățeni de bună credință și cu simț civic. Aceștia au sunat de îndată la 112 și au cerut ajutorul poliției. Nu erau multe informații de furnizat pentru că totul s-a întâmplat în câteva zeci de secunde. 

Cu toate acestea, pe baza datelor furnizate, colegii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii s-au mobilizat și pe baza verificărilor efectuate în teren, au reușit să identifice duba vizată.

Imediat după oprire în trafic, echipajul format din  Andrei și Gabriel au procedat la extragerea victimei din dubă și ulterior la imobilizarea agresorilor. Femeia era vizibil afectată, fiind în stare de șoc, cu urme vizibile de agresiuni fizice. 

Intervenția rapidă a polițiștilor a împiedicat escaladarea acestei situații de o gravitate extremă. Fără vigilența și contribuția cetățenilor care au sunat la 112 imediat ce au asistat la acest incident, probabil că la acest moment vorbeam despre o nouă tragedie. 

Pentru agresori s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, violență în familie, urmând ca în urma administrării întregului probatoriu, să fie extinse cercetările dacă va fi cazul. 

Îi felicităm pe colegii noștri, Gabriel și Andrei care au depistat/interceptat în trafic duba, dar și pe Tudor și Vlad care au venit imediat în sprijinul acestora”, au relatat cei de la Sindicatul Europol. 

Comentarii Facebook