Duminica 8 Septembrie

Clujeancă, terorizată în fiecare noapte de gălăgia din Parcul Observator: „Nu doresc să stau în fiecare noapte trează și să sun la poliție”


O clujeancă susține că este deranjată de gălăgia provocată de mai mulți tineri care își petrec noaptea pe terenul de baschet din Parcul Observator. Femeia a afirmat că tinerii joacă baschet toată noaptea și generează un zgomot care o împiedică să se odihnească. 

Clujeanca a relatat că a sesizat de două ori Poliția Locală în legătură cu această situație. Însă, în ciuda faptului că polițiștii locali au dat dovadă de promptitudine, tinerii continuă să-și petreacă noaptea în parc. Femeia a propus și câteva soluții pentru remedierea problemei: afișarea unui orar pentru accesul la terenul de baschet și stingerea luminilor pe parcursul nopții. 

În parcul nou construit de pe Strada Observatorului, lângă magazinul Profi este foarte mare gălăgie noaptea, în sensul că se adună mulți tineri la terenul de baschet. 

Nu ne deranjează faptul că fac mișcare, ne deranjează foarte tare zgomotul pe care îl fac, stau de multe ori până dimineață și joacă. 

Înțelegem că este cald în cursul zilei, și ei doresc să se răcorească, dar credeti-mă că noi nu ne putem odihni deloc. Noaptea se aude totul mult mai tare decât în cursul zilei. 

Am anunțat de 2 ori poliția locală, au fost prompți, dar în opinia noastră nu este aceasta soluția problemei, eu nu doresc să stau în fiecare noapte trează și să sun la poliție. Poate o soluție ar fi un orar afișat, și stingerea luminilor pe parcursul nopții”, a sesizat o clujeancă.


Comentarii Facebook