Clujeanul care a făcut gesturi obscene într-un autobuz din Cluj-Napoca, căutat de polițiști: „Demarăm cercetări” - FOTO în articol


Bărbatul surprins într-un moment de… intimitate într-un autobuz din Cluj-Napoca este căutat de polițiștii clujeni. Individul a fost filmat în timp ce își atingea organul genital pe linia 47, uitându-se la pasagerele din fața sa. 

„Aveți grijă la acest individ, este un obsedat sexual, astăzi pe linia 47!”, a transmis martorul care a publicat incidentul pe o rețea de socializare. 

După articolul publicat de Știri de Cluj, polițiștii demarează cercetări din oficiu, sub aspectul infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Vezi aici VIDEO cu incidentul din autobuz: Scene indecente surprinse într-un autobuz din Cluj-Napoca: „Aveți grijă la acest individ”

„La data de 3 iulie, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public în care se observă un bărbat având un comportament indecent în timpul unei călătorii cu un mijloc de transport public, precizăm că polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetări din oficiu, sub aspectul infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În cadrul dosarului penal sunt desfășurate activități pentru identificarea bărbatului și luarea măsurilor legale”, transmite IPJ Cluj.

no.jpg

Comentarii Facebook