Clujeni de OMENIE! Într-o localitate din Cluj comunitatea intervine acolo unde statul e nepăsător: Adunăm bani să-i cumpărăm o bicicletă poștașului


Acolo unde statul nu vrea să intervină se mobilizează clujenii! La Dezmir, oamenii s-au înțeles să strângă bani pentru a-i cumpăra o bicicletă electrică poștașului lor, ușurându-i astfel munca zilnică pe dealurile abrupte ale localității. Un gest de mare omenie. 

„Pentru cei care apreciază munca poștașului nostru, am o propunere. Mă gândesc să adunăm o sumă de bani și să îi cumpărăm o bicicletă electrică să îl ajute cu deplasarea pe dealurile noastre. Nu are rost să discutăm de "poșta română" că ar trebui să îi ofere că nu are sens. În cele din urmă tot în interesul nostru este.  

Am deschis un cont la BCR doar pentru aceasta actiune: RO70RNCB0857098826690001. Beneficiar Miclaus Andrei Sabin 0727347367 va stau la dispoziție pentru orice întrebări.

Cei care doriți să contribuiți vă rog sa virați o sumă minimă, 50 lei. Care poate mai mult, sunt bineveniți. În funcție de cât se adună cumpărăm o bicicletă și ce este în plus vom da omului sub formă de voucher pentru a-și achiziționa accesorii (cască, mănuși, baterie de rezervă, portbagaj, geanta, echipament,  ce mai are nevoie). Totul va fi transparent oricine dorește să știe ce bani s-au adunat îi voi prezenta extras de cont. La sfarșit voi publica și un centralizator cu cheltuielile făcute.

P.S. tot nu-mi vine sa cred ce comunitate făină suntem cand vrem”, a transmis un clujean pe un grup destinat locuitorilor din Dezmir. 

Comentarii Facebook