Clujeni fiți atenți! Pe liniile de noapte ale CTP se circulă doar cu bilet special. Mai mulți turiști străini au pățit-o pe pielea lor - VIDEO


Confuzie totală într-un autobuz CTP! Mai mulți turiști străini au fost dați jos de controlori și amendați deși aveau bilete. 

Ceea ce nu știau străinii e că se urcaseră într-o cursă specială, de noapte, unde este obligatorie achiziționarea unui bilet special, cu un tarif diferit. 

Bariera de limbă a i-a băgat și mai tare în ceață pe turiști care nu au înțeles inițial de ce li se cer datele, însă au acceptat să coboare alături de controlori în stația Sora, unde au fost așteptați de jandarmi. 

,,Oameni aveau bilet dar trebuia bilet special. Peste 8 persoane străine au primit amenda 200 lei per persoană. Am scapat că aveam gratis legitimație dar pe restul din bus i-a dat jos și le-a tăiat chitanțe. UniI străini nu știau ce se întâmplă”, a explicat cititorul Știri de Cluj care a surprins scenele.

Faptul că biletul special este obligatoriu este menționat însă pe site-ul CTP Cluj, fiind subliniat și faptul că niciun alt fel de abonament sau bilet nu este valabil pe aces tip de curse. 

,,Atenție! Niciun alt titlu tarifar sau abonament NU ESTE VALABIL pe cursele de noapte. Biletele de călătorie se pot procura de la POS în mijlocul de transport, SMS și Mobilpay, 24 Pay.”, se arată pe site-ul CTP Cluj. 


Comentarii Facebook