Sambata 21 Septembrie

Clujenii care își duc copiii cu mașina la grădiniță au cerut voie Primăriei Cluj-Napoca să staționeze pe benzile de circulație, fără să fie amendați


Părinții copiilor înscriși la Grădinița cu Program Prelungit „Căsuţa poveştilor” au solicitat Primăriei Cluj-Napoca să le permită staționarea temporară pe strada Maramureșului. 

Ei vor să aibă dreptul să staționeze în fața grădiniței în intervalele orare 07:30 și 08:15, respectiv 15:30 și 17:00, pentru a-și putea duce și aduce copiii la grădiniță fără să primească amenzi din partea Poliției Locale.

Stimate autorități, Subsemnatul, D. S., în calitate de președinte al comitetului de părinți al Grădiniței cu Program Prelungit "Căsuța Povestilor" , vă adresez respectuos următoarea solicitare.

Vă rugăm să permiteți staționarea temporară a autovehiculelor pe strada Maramureșului, în fața grădiniței, în următoarele intervale orare: Dimineața: între orele 07:30 și 08:15, în timpul aducerii copiilor la grădiniță.

Staționarea fiecărui vehicul nu depășește 10 minute. După-amiaza: între orele 15:30 și 17:00, în timpul preluării copiilor.”,  a solicitat clujeanul. 

De asemenea, acesta a precizat că nu există mijloace de transport în zonă și nici locuri de parcare unde ar putea să-și lase mașinile fără să conturbe traficul. 

Acesta a transmis că o altă soluție ar fi să li se permită accesul părinților în curtea interioară a grădiniței. 

Dorim să menționăm că, în această zonă, nu există mijloace de transport în comun care să deservească frecvent aria din proximitatea grădiniței și nici alte locuri de parcare disponibile care să nu îngreuneze traficul.

De asemenea, există și posibilitatea ca doamna director a grădiniței să permită accesul autovehiculelor în curtea grădiniței în aceste intervale, deoarece copiii nu sunt prezenți în curte, eliminând astfel riscurile de accidentare.

Cu toate acestea, avem nevoie de sprijinul și aprobarea dumneavoastră pentru gestionarea circulației și staționării într-un mod organizat și sigur. Suntem deschiși la orice propuneri care ar putea contribui la găsirea celei mai eficiente soluții pentru ambele părți, cu scopul de a rezolva această problemă într-un mod care să nu afecteze circulația din zonă.

Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și sprijin. În speranța unei soluționări favorabile, rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru detalii suplimentare.”, au transmis părinții. 

Comentarii Facebook