Clujenii care își duc copiii la școală cu mașina, supărați că Poliția Locală îi amendează dacă parchează ilegal: „Fac abuz de funcție. E penibil ce fac”


Clujenii care își duc copiii la școală cu mașina sunt revoltați când ceilalți participanți la trafic le atrag atenția când își parchează mașinile în locuri nepermise și încurcă circulația. 

De fiecare dată, anul școlar începe în Cluj-Napoca cu noi probleme în trafic. Astfel, certurile între șoferi sunt imposibil de ținut în frâu. 

Însă, părinții aleg să-și verse nemulțumirea și pe polițiștii locali care îi amendează, așa cum prevede legea, atunci când nu respectă regulile de circulație.

Un clujean care își duce copilul la grădinița UBB din Cluj-Napoca susține că polițiștii locali fac abuz de funcție pentru că l-au amendat, după ce a parcat pe o bandă de circulație, pe strada Avram Iancu. 

El susține că banda este „moartă” oricum și părinții nu au unde să-și lase mașinile până își duc copiii la grădiniță. 

Clujeanul a descris modul în care acționează polițiștii locali ca fiind unul penibil. 

Vă rog să vorbiți cu colegii de la Poliția Locală să nu mai facă abuz de funcție dimineața, pe strada Avram Iancu. În față la facultate este o bandă moartă, a treia bandă pe sens unic, care dă într-un scuar, iar să faci stânga pe Universității este interzis.

Părinții parchează pe acea bandă pentru a putea duce copilul la grădiniță la UBB. Staționează 5 minute, nu cred că este cazul la 7:40 dimineața să se dea amenzi acolo pentru staționarea pe o bandă moartă.

Dacă se blochează circulația, să se dea amenzi, dar vă rog să mergeți la fața locului să vedeți câte mașini circulă pe o bandă blocată în față, iar să faci stânga de pe ea este interzis. Deci, ce încurcă acele mașini?

Vă rog să îmi spuneți în zona de parcare cu plată unde să lași mașina și să duc copiii la grădiniță. Clujul este un oraș universitar, mă aștept la mai mult respect pentru copii și învățământ.

Găsiți o parcare unde să venim toți părinții cu copiii la ora x și de acolo duceți voi cu un microbuz copiii la grădiniță. E penibil ce fac colegii de la Poliția Locală... dau amenzi și ridică mașini că ai parcat pe o bandă blocată.”, a transmis un clujean.


Comentarii Facebook