Duminica 8 Septembrie

Clujenii care locuiesc în Florești, nemulțumiți de transportul public: Multe autobuze nu au aer condiționat/Cine ar vrea să meargă la serviciu transpirând?


Se apropie zilele caniculare de vară, iar clujenii care locuiesc în Florești speră autoritățile să facă ceva pentru îmbunătățirea transportului public. Oamenii se plâng că multe dintre autobuzele care circulă pe raza comunei nu au aer condiționat.

În curând se va încălzi, iar pentru persoanele în vârstă sau cu probleme de sănătate preexistente este un real pericol să călătorească în acest mod, spune un locuitor al comunei Florești.

„Mă gândesc de ceva timp că ar trebui făcut ceva pentru a îmbunătăți transportul public. Este din ce în ce mai cald și se pare că situația nu se va schimba anul acesta: multe dintre autobuzele din Florești nu au aer condiționat, iar cele mai noi sunt mult mai puțin climatizate decât cele din Cluj.

Nu mă plâng din motive de confort, dar se va încălzi în curând și mai mult, iar pentru persoanele în vârstă sau cu probleme de sănătate preexistente este un real pericol să călătorească în acest mod. 

Dar pentru noi ceilalți, cine ar vrea să meargă la serviciu transpirând timp de o oră într-un autobuz deja urât mirositor? Și, în astfel de condiții, ne întrebăm de ce puțini oameni aleg transportul public”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook