Clujenii de pe strada Soporului, informați că vor scăpa de gropi când apare Centura Metropolitană: „Este inadmisibil”


Un clujean a transmis o sesizare Primăriei Cluj-Napoca prin care informa că strada Soporului este plină de gropi și că este inadmisibil ca drumul pe care circulă majoritatea locuitorilor din cartier să fie neasfaltat. 

Strada Soporului este plină de gropi, nu distrugem mașina, este inadmisibil să nu fie asfaltat acest drum lângă care se construiește un întreg cartier. Orice zonă care urmează să fie construită se începe prin a se crea infrastructură. De ce la noi e invers?”, a transmis clujeanul. 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au sărit rapid să ofere un răspuns, spunându-i clujeanului că strada va fi modernizată odată cu proiectul Centurii Metropolitane. Până atunci, municipalitatea a promis că va face reparații pe stradă, asta dacă va avea fonduri. 

Bună ziua, modernizarea zonei este cuprinsă în Centurii Metropolitane a Municipiului Cluj-Napoca - Etapa I Centura Metropolitană și Etapa II - Drumuri de legătură, proiect cuprins în Master Planul General de Transport al României sub denumirea de „Drumul Trans-Regio Gilău-Apahida” .

Până la finalizarea acestor obiective de investiții majore în infrastructura rutieră, vă comunicăm că, în funcție de fondurile alocate, întreținerea străzii va fi inclusă în programele noastre aprobate la nivelul Municipal.”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

Din răspunsul municipalității, clujenii de pe strada Soporului vor avea de așteptat mult și bine, având în vedere că nici măcar nu au fost finalizate licitațiile pentru Centrura Metropolitană, iar lucrările începute în luna mai în Florești se derulează cu viteza melcului. 


Comentarii Facebook