Clujenii de pe strada Uliului, nevoiți să facă echilibristică pe pământ instabil pentru a ajunge în oraș: „Trecerea pietonală a dispărut complet”


Mai mulți locuitori ai străzii Uliului din Cluj-Napoca susțin că sunt nevoiți să facă echilibristică pe pământ instabil pentru a ajunge în oraș. După ce strada s-a surpat, constructorul a amenajat o trecere specială pentru pietoni. 

Însă, pe parcursul lucrărilor, trecerea s-a degradat, iar după furtuna de marți, 27 august, ar fi dispărut complet. 

Astfel, pietonii susțin că este imposibil să traverseze strada în condiții de siguranță. 

Strada Uliului, în zona șantierului de la nr. 90, este imposibil de traversat pietonal în condiții de siguranță. Este a doua sesizare pe care o fac legat de acest subiect.

Constructorul a amenajat căi provizorii care, în momentul de față, nu mai există în partea de sus, oamenii fiind obligați să facă echilibristică pe pământ instabil.”, a relatat un clujean care locuiește în zonă. 

Un alt locuitor susține că sunt blocați în partea superioară a străzii, din cauză că trecerea pietonală a dispărut complet din cauza ploii torențiale. 

Șantierul din zona surpată de pe strada Uliului nu are trecere pietonală accesibilă, aceasta degradându-se pe parcursul lucrărilor, până în punctul în care, odată cu ploaia torențială de astăzi, a dispărut complet.

Oamenii care nu dețin mașini pentru a traversa câțiva kilometri de pădure pentru a ajunge în oraș sunt, în acest moment, blocați în partea superioară a străzii Uliului.”, a transmis un locuitor de pe strada Uliului. 

Comentarii Facebook