Clujenii de pe Valea Chintăului, exasperați din cauza mirosului pestilențial: „Este insuportabil, nu se mai poate sta cu geamul deschis”


Clujenii de pe Valea Chintăului susțin că abia mai respiră, din cauza unui miros pestilențial care a inundat zona. În ciuda temperaturilor ridicate, oamenii sunt nevoiți să țină geamurile închise ca să-și salveze locuințele de mirosul de canalizare. 

Ei au relatat că duhoarea ar veni de la pârâul Valea Chintăului, iar autoritățile au promis că problema se rezolvă după ce pârâul va fi conectat la noua rețea de canalizare.  

Revin cu o nouă sesizare legată de pârâul Valea Chintaului. Mirosul este insuportabil și se simte pană la case, deja nu se mai poate sta cu geamul deschis. Ultimul răspuns a fost că urmează să se conecteze la noua rețea de canalizare de pe strada Valea Chintaului. Dar nu vad să se întâmple nimic, iar pârâul este din nou de o culoare gri-albăstrui.”, a relatat un locuitor din zonă. 

O altă persoană susține că situația se repetă în fiecare an, în ciuda faptului că problema a fost reclamată constant. 

Miros extrem de puternic de excremente umane. Se întâmplă mereu, de ani de zile, am mai făcut sesizări, dar nu există lămuriri.”, a transmis un clujean. 

Comentarii Facebook