Clujenii din Gheorgheni se plâng că nu pot să doarmă din cauza mașinilor tunate: ,,Locuiesc de 24 de ani aici și așa rău nu a fost niciodată”


Un clujean care locuiește pe strada Teodor Mihali este revoltat pe cei care conduc mașini tunate, foarte zgomotoase, noaptea lângă casa lui. 

Bărbatul spune că locuiește de peste 20 de ani în același loc însă zgomotul de mai rău ca niciodată și cere instalarea unor limitatoare de viteză în zonă.

,,Am mai făcut astfel de sesizări înainte, este o problemă constantă cu traficul foarte zgomotos cauzat de vehicule zgomotoase ce nu au ce căuta pe străzi, mai ales noaptea, sunt persoane ce au nevoie să doarmă, și dat fiind ca acum sunt temperaturile care sunt nu se poate dormi cu geamurile deschise din cauza acestor indivizi care își modifică mașinile pentru a fi mai zgomotoase, nu doar puțin zgomotoase, ci exagerat.

Acești indivizi folosesc strada asta foarte des pentru a-și testa motoarele, dat fiind că este dreaptă. Vă rog sa puneti limitatoare de viteza sau ceva sisteme de supraveghere a traficului bazate pe zgomot, că nu se mai poate, locuiesc de 24 de ani aici și-așa rău nu a fost niciodată, era mai liniște cand li se permitea camioanelor sa circule pe aici.", le-a transmis clujeanul autorităților totale.


Comentarii Facebook