Vineri 20 Septembrie

Clujenii din Gheorgheni trăiesc ca-n filmele de groază. Ploșnițele urât mirositoare le-au invadat casele: „Trăim clipe de groază, suntem plini”


Clujenii din cartierul Gheorgheni sunt îngroziți de ploșnițele urât mirositoare care le-au invadat locuințele. Oamenii susțin că insectele le intră în casă chiar dacă au geamurile închise sau plase de țânțari. 

Un clujean care locuiește pe strada Alexandru Vaida Voevod din Cluj-Napoca susține că locuința sa s-a umplut de ploșnițe marmorate. El susține că trăiește clipe de groază din cauza insectelor, iar situația este și mai complicată având în vedere că are copii mici. 

De asemenea, acesta a relatat că a încercat diferite soluții pentru îndepărtarea ploșnițelor, însă niciuna nu a fost eficientă. 

Doresc să reclam faptul că suntem plini de ploșnițe marmorate! Locuim pe Str. Alexandru Vaida Voevod, la etajul III, apartament înspre terenurile de tenis.

Probabil ați mai primit nenumărate sesizări pe această temă, dar vă rugăm să luați măsurile cele mai urgente în a ne ajuta. Nu știu ce soluții și ce cantități ar trebui folosite, dar consider că în zonele de unde primiți sesizări, acolo ar trebui luate măsuri urgente!

Trăim clipe de groază cu copiii pentru că suntem plini de astfel de ploșnițe care intră și în apartamente. Nu mai știm ce să facem!!! Am dat cu diverse soluții pe pereții exteriori, dar degeaba.

Nici nu mai vorbim de faptul că hainele nici nu se pot întinde pe balcoane, pentru că se umplu de gândaci. Este ca într-un film de groază! Vă rugăm să faceți ceva contra acestor ploșnițe urât mirositoare. Vă mulțumim anticipat!”, a transmis clujeanul. 


Comentarii Facebook