Vineri 27 Septembrie

Clujenii din Grigorescu, deranjați de elevii duși de învățătoare în parcuri în timpul orelor: „Sunt zeci de copii care fac o gălăgie foarte mare”


Clujenii care locuiesc în cartierul Grigorescu se plâng de gălăgia produsă zilnic de elevii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca. 

Un clujean susține că elevii din clasele 1-4 petrec ore în șir în parcul de pe strada Buzău. Potrivit acestuia, de luni până vineri, între orele 12:05 și 15:00, grupuri de zeci de copii, însoțiți de învățătoarele lor, vin în parc și le provoacă un disconfort major locuitorilor din zonă.

El susține că  gălăgia le afectează atât persoanele în vârstă, cât și pe familiile cu copii mici care frecventează parcul.

În cartierul Grigorescu, pe strada Buzău nr. 17, este un parc pentru copii, iar lângă acest parc, la 5 minute distanță, se află școala Onisifor Ghibu, clasele 1-4, pe strada Vlahuță nr. 50.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:05 până la ora 12:50, vin două clase de copii cu învățătoarele lor și fac o gălăgie de nedescris. După ce pleacă, la ora 14:00 apare o altă clasă, iar la ora 15:00 încă una.

În mod continuu, se face o gălăgie foarte mare de către zeci de copii, care ar trebui să fie în curtea școlii, nu aici, în parc. În zonă sunt copii mici sau bătrâni care ar dori să se odihnească, ori oameni care lucrează de acasă și nu pot face acest lucru din cauza țipetelor acestor copii.

Menționez că toți acești copii vin cu învățătoarele lor aici. Vă rog să luați măsuri și să luați legătura cu conducerea școlii, pentru ca acest lucru să nu mai continue.”, a transmis un clujean. 

Comentarii Facebook