Clujenii din Mărăști se plâng că o zonă din cartier s-a transformat în vestul sălbatic: ,,A vandalizat mașina pentru că nu am vrut să îi dau PET-urile”


Clujenii care locuiesc pe strada Scorțarilor din Mănăștur se plâng că zona s-a umplut de indivizi dubioși și agresivi.

O clujeancă povestește cum în apropiere de locuința sa au avut loc mai multe incidente, printre care și o intrare prin efracție și mai multe acte de vandalism. Aceasta ar fi căzut chiar și victimă unui ,,reciclator” are i-ar fi vandalizat mașina când ar fi refuzat să-i înmâneze PET-urile pe care le avea în portbagaj. 

Locatarii cer ca autoritățile locale să instaleze camere de supraveghere în zonă pentru a descuraja indivizii care au astfel de comportamente.

,,Rog montarea de camere de supraveghere în zona parcării și a punctului gospodaresc din zona Scorțarilor. Au fost mai multe incidente în zonă  în ultima perioadă. S-a întâmplat să găsim mașina lovită în parcare, iar cei de la poliția rutieră au zis ca nu au ce să facă pentru ca nu sunt camere în zonă.

La un apartament de la parter a fost tentativă de intrare prin efractie, faptuitorii părăsind scara prin ușa din spate care duce spre parcare și punctul gospodaresc. Nu au putut fi identificați lipsind camerele.

De când cu reciclarea selectivă vin la gunoi foarte mulți “reciclatori”, unii din ei agresivi, unul a vandalizat mașina pentru ca nu am vrut să-i dau peturile pe care le aveam în portbagaj. Am rămas cu daune de peste 1000 lei și nu avem pe cine sa tragem la răspundere.”, le-a reclamat clujeanca autorităților.


Comentarii Facebook