Duminica 8 Septembrie

Clujenii din Mărăști, terorizați de o familie care locuiește în cartier: ,,Certuri, bătăi, o putoare de nedescris/ Copiii mei refuză să meargă prin zonă"


O clujeancă care locuiește în Mărăști reclamă că nu se mai simte în siguranță din cauza unui grup de indivizi care locuiesc în apropierea parcului Farmec, pe strada Gorunului.

Femeia spune că familia s-ar certa deseori, recurgând chiar și la acte de violență. Mai mult, aceștia ar trăi în condiții mizere iar copiilor care locuiesc în cartier le-ar fi frică să treacă pe acolo din cauza acestor persoane. 

,,Rog să-i primiți călduros și să-i cazați pe Motilor, dacă se poate sub geamul primarului pe grupul care locuiește abuziv și în condiții de mizerie demne de unele locații din India.

Certuri, batai, o putoare de nedescris în zona ce se afla la doar câțiva pași de parcul Farmec recent reabilitat, loc de joacă pentru copii. Copiii mei refuză să meargă pe jos de frică prin zona aia.”, a reclamat femeia. 

 Clujenii care locuiesc în Mărăști susțin că multe părți din cartier au ajuns să fie împânzite de cerșetori agresivi, oameni beți sau drogați și indivizi periculoși. 



Comentarii Facebook