Duminica 8 Septembrie

Clujenii din Mărăști, terorizați de oamenii străzii: „Fac scandal, înjură, se iau de doamne, iau în râs și Poliția Locală”


Clujenii care locuiesc pe strada Călan din cartierul Mărăști se declară terorizați de oamenii străzii care își fac veacul în zonă. Într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca, un clujean a relatat că oamenii beau alcool în fiecare zi, fac scandal, înjură, se iau de doamnele care trec pe stradă. El a afirmat că nici măcar Poliția Locală nu are niciun efect asupra oamenilor străzii, polițiștii locali fiind luați  în râs când se prezintă la sesizări. 

Pe strada Călan, în fața magazinului Dumas, de o bună vreme se adună oameni ai străzii. Beau alcool în plină zi, fac scandal, înjură, se iau de doamnele care trec pe trotuar, și din când în când iau în râs și Poliția Locală, când se prezintă la câte o sesizare. Lânga este un loc de adunat deșeuri. Acolo își fac toate nevoile. Miroase pe lângă străzi în ultimul hal. Vă rog să luați toate măsurile pe care le considerați necesare pentru rezolvarea problemei. Situația este cel puțin jenată.”, a reclamat o persoană. 

Tot mai mulți clujeni au reclamat prezența oamenilor străzii în diferite zone ale municipiului Cluj-Napoca. Cele mai multe sesizări fiind înregistrate în zona gării, în Piața Mihai Viteazul și în cartierul Mănăștur. 

Comentarii Facebook