Duminica 8 Septembrie

Clujenii din Piața Mihai Viteazul, terorizați de un grup de alcoolici: „Nu este normal să ne fie frică să trecem prin zonă”


Mai multe persoane care locuiesc în Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca au reclamat că un grup de alcoolici le tulbură liniștea zi și noapte. Oamenii susțin că grupul manifestă comportamente deviante și că atitudinea lor îi face să le fie frică de fiecare dacă când ies din casă. 

Un clujean a relatat că Poliția Locală nu a luat măsuri concrete împotriva acestora. El susține că grupul de alcoolici urlă pe străzi începând cu ora 07:00 dimineața, își fac nevoile în public, sparg sticle, consumă alcool, se bat între ei, fură flori sau fac baie în fântână. Clujeanul a afirmat că se teme să mai iasă din casă din cauza persoanelor respective. 

„Grupul de alcoolici care frecventează zona statuii deja a întrecut orice limită și poliția locală se face că plouă. În momentul de față sunt aici în fiecare zi. Dimineața la 7 jumătate deja sunt beți, urlă, își fac toate nevoile în public în zona verde, sparg sticle, rup gardurile vii din temelii, că acolo își ascund băutura, se bat, fură flori pe care le vând pentru bani de băutură, se bat, distrug voit mobila stradală, se spală în chiloți în fântână publică și mai nou au început să aducă și câini mari agresivi. Poliția locală știe că ăștia sunt aici constant, că sunt un pericol public, că oamenii din zonă nu sunt în siguranță, dar nu se face nimic. Efectiv nu mă simt în siguranță să ies nici cu câinele cu ăștia aici și nici pe timpul zilei. Trebuie să îmi dea careva în cap sau să mă înjunghie (cum s-au înjunghiat între ei data trecută) până face poliția ceva???? Și nu, "ăștia nu își plătesc amenzile nu este un răspuns".”, a relatat un clujean. 

Un alt locuitor al Clujului susține că îi este frică să treacă prin zonă. 

În parcul din Piața Mihai Viteazu este un grup de oameni care zilnic consumă băuturi alcoolice, sunt gălăgioși și agresivi și distrug parcul. Nu este normal să ne fie frică să trecem prin zonă. Vă rog să trimiteți mai des poliția locală prin zonă.”, a afirmat un alt clujean. 


Comentarii Facebook