Clujenii din Sopor, disperați de gropile de pe străzi: „Lucrările se fac de mântuială și țin maxim 2 luni”/„Suportă primăria reparațiile mașinilor”


Un clujean cere explicații Primăriei Cluj-Napoca, după ce strada Colonia Sopor s-a umplut de gropi la puțin timp de la finalizarea lucrărilor de reparații.  

Bărbatul susține că lucrările sunt făcute de mântuială și nu țin mai mult de două luni. Astfel, cei care locuiesc în zonă trebuie să fie mereu cu ochii în patru ca să nu-și distrugă mașinile. 

Clujeanul a afirmat că, în loc să fie făcute lucrări provizorii la fiecare două luni, municipalitatea ar fi putut să modernizeze drumul. 

Strada Colonia Sopor, strada care aparține minunatului oraș de 5*, reparată de 2 luni este din nou plină de gropi. Lucrările se fac de mântuială de fiecare dată, astfel încât timp maxim 2 luni, cu indulgență. Oare de toți banii insumati pentru aceste lucrări provizorii, nu ar fi fost mai bine să se facă o dată și pentru totdeauna drumul acela pe care circulă zilnic atât de mulți oameni? Vă întreb, nu tot acolo ajungeau costurile? De mașini ce să mai zicem? Suportă primăria reparațiile oare? Povestea cu centura o cunoaștem deja, vă rog să nu îmi dați același răspuns ca întotdeauna. Dacă centura se face peste 10 ani, noi tot atâta avem de așteptat să avem un drum decent?”, a relatat un clujean. 

Primăria Cluj-Napoca s-a ferit, cât a putut, să ofere un răspuns ferm. 

În locația menționată s-a intervenit cu lucrări specifice străzilor nemodernizate, aceasta fiind monitorizată în privința stării tehnice.”, a transmis Primăria Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook