Duminica 8 Septembrie

Clujenii, disperați de ,,raliurile’’ care au loc lângă casele lor! Cer Primăriei limitatoare de viteză după ce o zonă din Cluj a ajuns raiul vitezomanilor


De câțiva ani zona din apropierea Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj a devenit raiul vitezomanilor. 

Noapte de noapte șoferi și motocicliști cu mașini tunate își turează motoarele la maxim, fac drifturi și conduc periculos. În zilele de joi situația este mult mai rea, spun locuitorii din zonă.

Clujenii care locuiesc în apropiere nu mai au liniște și cer Primăriei să instaleze limitatoare de viteză pentru a rezolva problema. 

,,În fiecare seara de joi se adună zeci de motociclete și mașini în zona CREIC, fac foarte mult zgomot și foarte multă mizerie. Vă rugăm puneți limitatoare de viteza in curbele de pe strada Tiberiu Popoviciu pentru a descuraja motociclistii să mai facă raliuri în zona. Unii dintre ei au țevile de eșapament modificate și fac zgomot foarte puternic.”, a reclamat un clujean care locuiește în apropiere. 

Nu a fost singurul care a sesizat situația.

,,Drifturi, gălăgie, motoare turate, curse ilegale la Creic”, a enumerat un alt clujean care locuiește în zonă.


Comentarii Facebook