Duminica 8 Septembrie

Clujenii exasperați de gălăgia produsă de tunurile de speriat păsări ale unei livezi din Cluj, la 7 dimineța:,, Este incredibilă sfidarea și bătaia de joc”


Clujenii care locuiesc în apropierea livezii de cireși de pe strada Odobești s-au săturat să fie deranjați de zgomotul infernal produs de tunurile de speriat păsări folosite de administratori. Oamenii spun că sunt treziți din somn chiar de la primele ore ale dimineții și în weekenduri, iar autoritățile locale ignoră problema de fiecare dată.

,,Iar au început bubuiturile de la tunul anti păsări de la Livada de pe str Odobești. Duminică la 7 jumătate dimineața!!! Din 30 în 30 de secunde. Este incredibilă sfidarea și bătaia de joc a acestor oameni. Chiar suntem în țara nimănui? N-a înțeles nimic domnul Boc din mesajul ce i l-au transmis oamenii la vot? Nu mai suportăm aroganța și sfidarea.”, a reclamat un clujean care locuiește în zonă.

,,Vă rugăm sa ne ajutați sa înțelegem de ce noi, muritorii de rând, "fraierii" din zona extinsă de pe langa livada de pe Odobesti ar trebui să fim obligați să suportăm deranjul imens provocat de tunurile cu aer comprimat de speriat pasari de la locatia mai sus menționată?”, a adăugat alt clujean.

,,Bubuituri la mai puțin de 1 minut între ele. Vă rog verificați locația livezii de cireși de pe strada Odobești. Nu e prima dată când se întâmplă”, a mai remarcat un locuitor al zonei.


Comentarii Facebook