Duminica 8 Septembrie

Clujenii insistă ca Primăria să acționeze în pasajul subteran de la gară: ,,Punctul de intrare în oraș te bagă direct într-o cocină”


Clujenii sunt în continuare nemulțumiți de curățenia pasajului subteran de la gara din Cluj-Napoca. Aceștia se plâng că în zonă e plin de excreții iar Primăria nu face nimic pentru a rezolva această situație. 

,,Plin de dejecții în pasajul de la gara (joncțiunea nou construită care leagă pasajul CFR de cel al primăriei). Destul de degradantă situația, a fost făcut dar nimeni nu se ocupă de întreținerea lui.

Sper să nu se întâmple același lucru și cu restul lucrărilor făcute pe bani europeni, unde cred ca primaria nu are bugete și capacitate managerială de a se ocupa de întreținerea lor după execuție. Punctul de intrare în oraș (gara) te bagă direct intr-o cocină.”, a reclamat un clujean.

În trecut cetățenii au mai sesizat acest lucru autorităților locale însă li s-a spus că pasajul ține de CFR nu de Primărie.

În ciuda acestui lucru, clujenii doresc ca Primăria să facă ceva pentru a curăța zona, mai ales că pasajul este primul lucru pe care mulți turiști îl văd când ajung în Cluj-Napoca.

Clujenii cer Primăriei să intervină în pasajul subteran de la gară: „Motivarea că pasajul ține de CFR am auzit-o deja, dar situația trebuie rezolvată”


Comentarii Facebook