Duminica 8 Septembrie

Clujenii, nevoiți să meargă în județele vecine pentru bălăceală: „Sunt ceva ștranduri faine deschise în Cluj?/Recomand aquapark-ul făcut de Boc din 2012”


În lipsa unui ștrand municipal, clujenii sunt nevoiți să meargă la ștrandurile din Alba, Bihor sau chiar Ungaria pentru relaxare. Locațiile de agrement din Cluj sunt mult sub nivelul cererii. 

„Sunt ceva piscine/ștranduri faine deschise în Cluj? Sau pe lângă? Dacă da, va rog să-mi recomandați niște locații”, a întrebat un utilizator pe platforma reddit.com.

Oamenii au scris în mare parte despre ștrandurile faine din județele vecine:

„Recomand Ocna Mureș (la o oră de Cluj). 70 lei/zi/pers și ai piscină exterioară dulce și sărată - piscină interioară încălzită la fel, dulce și sărată - bazin sărat de tratament (38°), saună umedă/uscată, bar, restaurant, sală, etc. totul super curat și frumos, merită încercat”;

„Nymphaea Oradea”;

„Din prisma unui practicant, în Cluj eu zic că doar Universitas merită. Decât Oradea mai bine mai faci încă câteva zeci de minute până în Ungaria și e puțin mai decent”;

Vezi și: Ștrandurile din Ungaria, mai căutate decât litoralul românesc! Clujenii merg 4 ore cu mașina pentru prețurile mici și condițiile bune de la vecini

„Recomand Aquapark-ul făcut de Boc din 2012. Are 12 ani și arată ca în prima zi de inaugurare. Eu votez tot Boc că nu este alt primar în Cluj în ultimii 20 de ani care să fi făcut mai multe”.

În lista de recomandări cu greu s-a „strecurat” și o locație din județul Cluj:

„În Sălicea - La Mesteceni și mai era cel puțin una”; „Sun Tropez Sălicea, au modernizat ștrandul și este foarte frumos și mâncare super bună. Apa este călduță, la copii e chiar caldă”. 

Comentarii Facebook