Miercuri 9 Octombrie

Clujenii scot la iveală tot mai multe probleme din Parcul Feroviarilor, modernizat recent: ,,Graffiti în tot mai multe locuri” / ,,Nu există reguli clare”


Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca, modernizat recent cu 9 milioane de euro, continuă să aibă mai multe probleme. După ce clujenii au semnalat lipsa iluminatului public, alte lucruri care trebuie rezolvate au fost scoase la iveală. 

Mai exact, autoritățile locale au fost avertizate că în zonă au început să apară tot mai des graffiti-uri pe mobiliere și clădiri, dar și oamenii străzii care distrug lucruri în zonă. 

Pe lângă problemele menționate anterior, lipsa panourilor informative și a unor reguli clare pentru posesorii de câini, sunt alte câteva lucruri care îi deranjează pe clujenii care merg constant în Parcul Feroviarilor.

,,Ne plimbăm zilnic în Parcul Feroviarilor și nu am observat niciodată prezența unui polițist local, a unei persoane care să asigure ordinea publică. Acest lucru permite persoanelor rău intenționate și oamenilor străzii să vandalizeze mobilierul și clădirile din parc. Încep să apară graffiti în tot mai multe locuri, atât pe mobilierul urban, cât și pe pereții clădirilor. De asemenea, pentru posesorii de animale care își plimbă câinii în parc, nu există reguli clare / panouri informative, aceștia fiind lăsați să își facă nevoile oriunde,” se arată în sesizarea unui clujean către autoritățile locale.


Comentarii Facebook