Vineri 20 Septembrie

Clujenii se plâng de mirosul pardoselii din parcurile pentru copii: ,,De ce se renunțã la iarbă și se înlocuiește cu materialul acesta oribil”


Mai mulți clujeni au sesizat o problemă pe care au întâmpinat-o în parcurile pentru cei mici din mai multe cartiere din Cluj-Napoca. 

Inconveniența pe care aceștia au observat-o provine din cauza mirosului emanat de către pardoseală atunci când este prea cald. Cel mai probabil, materialul făcut dintr-un tip de plastic, atunci când se încălzește, emană un miros puternic, neplăcut. 

Problema a fost explicată de către o femeie pe un grup de socializare, unde mai mulți clujeni au confirmat că și ei s-au întâlnit cu această inconveniență. 

,,Întrebare pentru specialiști, miroase urât de la aceste suprafețe de protecție ce sunt peste tot în parcurile din Cluj, atunci când e cald. Cât sunt de sănătoase pentru copii? Nu le-am văzut în Germania, de exemplu,” a explicat femeia. 

În secțiunea de comentarii, utilizatorii au povestit experiențele asemănătoare:

,,Şi eu am aceeași întrebare.Nu înteleg de ce se renunțã la iarba din parcuri și se înlocuiește cu materialul acesta oribil, care se supraîncãlzește și emanã un miros oribil.Probabil cã cei care gândesc cum sã amenajeze parcurile de copii, vor deveni conștienți de aceste aspecte abia când își vor duce copiii sau nepoții în parc,” a scris o clujeancă.

,,În mod categoric vaporii de agenți plastifianti nu sunt sănătoși, dar credeți că va face vreodată cineva măsurători?” a mai spus un bărbat.


Comentarii Facebook