Vineri 20 Septembrie

Clujenii se tem să mai iasă seara din casă, din cauza iluminatului public nefuncțional: „E periculos. Nu se vede absolut nimic, e beznă totală”


Primăria Cluj-Napoca pare a fi depășită de problema iluminatului public nefuncțional. De câteva săptămâni bune, clujenii din diferite cartiere ale municipiului se plâng că iluminatul public nu funcționează. Astfel, oamenii sunt nevoiți să circule în beznă sau să-și asigure singuri o sursă de lumină. 

Pentru că, în ultima perioadă, au apărut în municipiu tot mai mulți oameni care consumă alcool pe străzi și se manifestă violent, clujenii se tem să mai iasă din casă pe întuneric. 

Situația a fost reclamată recent în parcul Armătura, dar și în parcul Feroviarilor. 

Am ieșit câteva seri la o plimbare în zile consecutive în ambele parcuri, Armătura și Feroviarilor și am observat că nu se luminează deloc parcul Armătura, și în parcul Feroviarilor doar o mică parte. În parcul Armătura pare a fi periculos seara, cum nu este lumină, apar multe persoane care consumă alcool și sunt în stare de ebrietate avansată. Plus la asta mai sunt și câini care nu se văd și tot sar la cei care se plimbă în parc. Nu se vede absolut nimic, beznă totală și aș vrea să știu din ce cauză.”, a semnalat cu clujean. 

De asemenea, mai multe străzi din cartierul Grigorescu nu sunt iluminate pe timpul nopții, iar clujenii cer explicații Primăriei Cluj-Napoca. 

Iluminat public inexistent Str. Profesor Ciorte, Str. Fântânele (până la Str. Bihorului). Primul stâlp funcțional este lângă blocul de pe Strada Bihorului. Iluminatul pe str. Fântânele nu este funcțional de o săptămână, trecerea de pietoni nu este luminată.”, a reclamat o altă persoană. 

Nici în zona plajei din Grigorescu nu funcționează iluminatul public. 

Nu merge iluminatul în zona plajei Grigorescu, la trecerea de pietoni de lângă hotel River Park.”, susține un alt clujean.  

Comentarii Facebook