Duminica 8 Septembrie

Clujenii sunt disperați de apariția vulpilor într-un sat din Apahida: ,,Și pe terasă au ajuns”/,,Mie cel puțin 4 găini mi-a mâncat”-VIDEO


Clujenii se plâng că din ce în ce mai multe vulpi apar în Cluj. După ce o femeie a sesizat, în urmă cu câteva zile, că un astfel de animal vânează și ucide mai multe pisici din cartierul Mărăști, a venit rândul oamenilor din Apahida să se plângă de apariția vulpilor. 

Mai exact, în Câmpenești, din comuna Apahida, o femeie a surprins o altă vulpe, pe străzile din sat. Clujeanca spune că întâlnirile cu animalul sălbatic sunt dese, nu doar pe drumurile din localtate, ci și în curtea sau terasa locuinței lor. 

Femeia a reușit să filmeze o vulpe care se plimba pe străzi, în una dintre dimineți, apoi a publicat filmulețul pe o rețea de socializare. 

,,Ce ne facem cu vulpile? E a nu știu câta oară când dăm nas în bot cu ele. Ne intră în curte, până și pe terasă au ajuns. Știe cineva ce se poate face? Sincer au un comportament tare dubios, nu le e frică de nimic. Mie groază să îmi las fetele în curte seara nesupravegheate,” a scris femeia în filmarea publicată.

Clujenii au început rapid să discute subiectul în secțiunea de comentarii.

,,Sunt parcele de pământ necurațate de ani de zile unde este pădure deja, acolo își fac vizuine și se înmulțesc, sunt flămânde și însetate," a comentat un utilizator.

,,Mie cel puțin 4 gaini mi-a mâncat...nu le este frică nici de câini care latră din țarc,” a precizat un bărbat.

,,Periodic știu că se pun momeli cu antirabic pentru vulpi. În preajma omului se sperie și fug. În plus, dacă nu aveți nimic cu ce s-ar putea hrăni prin curte, nu vă vor vizita. Pe lângă asta nu prea ai ce le face,” a mai spus un clujean. 

Reamintim că acest caz nu este unul singular, acum câteva zile, o vulpe a fost surprinsă vânând și omorând mai multe pisici în cartierul Mărăști. 

Citește și: O vulpe terorizează pisicile din cartierul Mărăști: ,,M-au trezit din somn urlete de pisică” / ,,Din 11 au rămas 2 pui și 2 femele” - FOTO


Comentarii Facebook