Sambata 28 Septembrie

Clujenii sunt exasperați de întreruperile de curent frecvente: ,,Să înlocuiască odată rețeaua electrică învechită și deficitară”


O femeie din Florești s-a plâns, pe o rețea de socializare, de întreruperile de curent programate și accidentale, care se petrec de două ori pe săptămâna. 

În încercarea de a găsi o posibilă rezolvare problemei meționate anterior, aceasta a cerut ajutorul altor clujeni.

„De ceva vreme se ia curentul și de două ori pe săptămână, întreruperi programate, dar mai ales accidentale (traducere, sistemul nu face față). Da, știu, e zona Florești, dar cum toți venim la lucru în Cluj, am decis să postez aici. Ce se poate face realist în acest caz, să obligăm compania responsabilă să înlocuiască odată rețeaua electrică învechită și deficitară?” a povestit femeia pe rețeaua de socializare Reddit.

Utilizatorii nu au stat foarte mult pe gânduri și au încercat să ofere o rezolvare problemei: 

„Faci reclamații la furnizor și la protecția consumatorului. Citești prima dată contractul să înțelegi dacă chiar e abuzivă întreruperea.”, a comentat un clujean.

„Rețeaua este subdimensionată. Atât timp cât nu există cadru legal să oblige fie primăriile, fie constructorii să facă prima dată infrastructura... tot timpul să fie în recuperare și zonele ghetouizate din ce în ce mai profund.”, a scris un utilizator.

,,Te muți”, a fost sugestia unui bărbat.


Comentarii Facebook