Clujul, orașul NIMĂNUI? „Locuiesc de 5 ani în Cluj și nu am văzut niciodată atâtea personaje dubioase/Nu îmi era frică până acum”


În timp ce administrația locală se laudă cu siguranța orașului Cluj-Napoca, cazurile de hărțuiri și agresiuni în oraș au tot crescut în ultimii ani. O tânără a relatat cum doar ea a interacționat cu două persoane dubioase în ultimele săptămâni, una dintre el hărțuind și copii. Este evident că asistăm la o creștere a criminalității, nu este clar ce ar trebui să se întâmple ca autoritățile să ia măsuri mai dure. 

Multe dintre noile incidente se produc anume la Gara Cluj-Napoca, un loc ce pare uitat de administrația locală. 

Vezi și: O turistă străină a rămas fără telefon la doar câteva momente după ce a ajuns la Cluj! A avut încredere în persoana greșită - VIDEO

„Duminică dimineața în jurul orei 10 am fost agresată de un om al străzii în stația de bus de la gară. Inițial, acest personaj vine către mine destul de hotărât și întinde mâna înspre mine destul de violent, vrând să mă prindă. noroc ca am reacționat repede și am reușit sa sar în lateral, ca altfel chiar m-ar fi atins. Menționez faptul ca în stație erau circa vreo 10 oameni, iar nimeni nu a zis nimic, doar s-a uitat ciudat. M-am îndepărtat de acest personaj, care părea ca se calmase, însă a început sa se ia de celelalte persoane din stație. După ceva timp vine înspre mine din nou, iar eu mă deplasez, again în direcția opusă. Asta s-a întâmplat de vreo 3 ori în total.

Între timp a reușit sa se ia și de un cuplu, vrând să pună mâna pe prietena tipului. Tipa, înjura și se tot dădea după oameni. În final, dintre toți un singur tip are curajul să-i spună sa se liniștească și să lase lumea în pace.

De obicei nu mă sperie cazurile astea, însă acest om era total imprevizibil. Acum stătea liniștit, acum venea înspre tine parcă pornit să facă ceva, acum tipa și înjura. Mi-a fost mai degrabă frica sa nu scoată vreun cuțit.

Punctul culminant a fost când am observat ca s-a și urcat în același bus cu mine. Evident ca si acolo tipa și deranja lumea. Am avut noroc ca mai era lume-n bus și am reușit sa mă ascund de el după niște oameni și că s-a dat jos cu o stație înaintea mea. Și ce sa vedeți, fix când se da jos în stație în piața Mărăști se întinde să apuce o fetiță de maxim 4-5 ani, moment in care mama fuge repede si își ia copilul in brațe si fuge.

Acum o săptămâna mă plimbam pe Horea, lângă facultatea de Litere observ un alt personaj, un domn gras, cu parul lung și alb care avea mâna în pantaloni si își freca "organul genital" ziua în amiaza mare. Menționez că acest domn nu era homeless, ci era chiar îngrijit. Tot în aceeași zi mă duc în parc cu hamacul și destul de aproape de mine se aseaza un alt personaj din acesta dubios care la un moment dat începe să țipe și să cânte. Măcar acesta din urmă nu părea deloc violent, l-am mai văzut recent și chiar dacă e evident că are probleme, nu pare sa fie o amenințare.

Locuiesc în Cluj de 5 ani, în aceeași zonă, și pot spune că niciodată nu am văzut atâtea personaje dubioase. Nu îmi era frica pana acum, însă incidentul de azi m-a pus pe gânduri. Mi-e și că dacă suni poliția e fix degeaba; atâta timp cât nu îți face nimic, ei nu au ce să-i facă, totuși niciodată nu știi când se poate întâmplă ceva.

PS: pentru cei care vor sa recunoască aceasta persoana, este un om al străzii cu un ochi alb, merge puțin șchiop însă are ceva viteza (chiar și pentru un șchiop), slab și îmbrăcat cu o geaca neagră destul de mare și o ciapica”, a relatat o tânără pe o rețea de socializare.

Comentarii Facebook