Duminica 8 Septembrie

CNAIR, acuzată de lipsă de transparență privind nodul rutier propus la Ciurila: „Nu-i lăsați să măcelărească Făgetul”


O clujeancă a tras un semnal de alarmă în legătură cu modul în care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a stabilit dezbaterea publică privind impactul nodului rutier de pe Autostrada Transilvania propus la Ciurila.

Ea a relatat că CNAIR a anunțat dezbaterea cu numai trei zile înainte de eveniment. Astfel, există șansa ca o bună parte dintre cei care ar fi avut nemulțumiri să nu poată lua parte de discuție. 

CNAIR a stabilit dezbaterea publică pe impactul nodului rutier A3 Ciurila Km 33 pe 25.07.2024, la ora 12:30. În timpul concediilor, la prânz...cu preaviz 3 zile!!!

Cu un link de zoom făcut poză... adică neaccesibil. FĂRĂ DOCUMENTAȚIE PUBLICĂ.

Își bat joc de noi în ultimul hal și o fac într-o sfidare crasă. Dacă îi lăsăm. Vă rog, scrieți cât mai mulți pe adresa directia.tehnica@gmail.com sau sunati la numărul de telefon 021 26 43 246 și registratura.cnair@andnet.ro. Cereți-le să facă publică documentația nodului rutier A3 Ciurila - Analiza Multicriterială, Studiul de Fezabilitate și de Prefezabilitate și să comunice linkurile de acces PUBLIC. Cereți-le să AM NE DEZBATAREA cu un termen rezonabil de 30 de zile de la publicarea documentației. Cereți-le să ne respecte. Vă rog, dacă știți orice cale prin care putem avea o dezbatere civilizată, spuneți-mi.

Nu-i lăsați să ne ia și lacurile Ciurila, și aerul curat în satele Ciurilei și viața pe drumuri de 5 m pe care vor descărca o autostradă!!!! Nu-i lăsați să măcelărească Făgetul cu descărcarea unei autostrăzi prin el! Vă rugăm nu ne lăsați să fim călcați în roți!!

Comentarii Facebook