Comportament de ”purcel” avut de clientul unui restaurant din Cluj, care face livrări. A comandat și a plecat de acasă
Proprietarul unui restaurant din Cluj-Napoca a făcut publică o poveste care arată proasta creștere și problemele pe care le fac unii clienți.
”Iata o poveste despre nesimtirea unor clienti, pe care noi, cei din #Horeca ar trebui sa ii suportam: Purcel face comanda de mancare, restaurantul o face, merge sa o livreze si cand ajunge la adresa, Purcel nu raspunde, omul de la livrari o suna, de buna credinta, ea raspunde si ii spune ca nu e acasa, e la serviciu si ii INCHIDE TELEFONUL. Repeta figura cand o suna managerul restaurantului si mai are si tupeul si nesimtirea sa ii spuna: ”asta e, sunt la serviciu, nu acasa, va trebui sa anulez comanda. fara sa o platesc, ca nu am mancat-o. Nu aveti decat sa ma dati in judecata”, a relatat Anca Dinu, proprietarul unui restaurant de pe Calea Turzii.
Problemele și așa mari cauzate de pandemie sunt sporite de nesimțirea unor clienți, care generează pierderi din răutate sau nepăsare.
18 Comentarii
numai puturosi comanda mancare de pretul pe care il platesti faci o mancare buna acasa daca iti place sa pregatesti ,daca tie lene prostia si domnia o platesti pentru mine este o placere sa pregatesc
Daca era vaccinata primea comanda mai repede
Vai, dar doamna menejera e foarte amabila cu clientii, de parca da faliment ca se intoarce la restaurant o mancare pe care o prepara cu 5 lei si o vinde cu 25.
Daca dureza doua-trei ore sa ajunga mancarea e clar ca omul e posibil sa fi plecat pe undeva. Livrati si voi in timp util, 15-20 minute, si e ok
@ : Depinde de ce comanda. Daca e livrata rapid din supermarket nu e bine, daca sta bucatarul sa o faca dureaza prea mult si iar nu e bine, nu?
@am avut ocazia sa vad cum livreaza unii.... Acepta comanda, se misca lejer, daca mai au un drum il fac in timpul comenzii, isi mai baga si degetele(de aia acum se capseaza in 5 locuri pachetul) si se misca ca melcul in trafic vorbind la telefon. Pe langa ca e facuta cu ingrediente ft ieftine mancarea mai ajunge si statuta si multa lume te suna sa cobori… Citeste mai departe
Daca este vorba de bistro-ul cu nume de "Apartament ......", nu ma mir deloc (nu dau nume, sa nu fac reclama).
Acum 4-5 ani era localul meu preferat, cochet, cu mancare excelenta si preturi cu adevarat decente iar servirea ireprosabila. In timp a decazut enorm. In iulie, pentru o portie de papanasi am asteptat vreo 40 minute iar localul era pe… Citeste mai departe
s o fi saturat de aceleasi laturi......
Ar fi frumos sa ziceti dupa cat timp i-ati livrat mancarea doamnei Purcel. Ati intarziat si ea a plecat nemancata la servici.
@Calin: ..i o fi scazut suncile...si o fi guitat de foame....hatz la cotetz....da are dreptate patronu de restaurantuTROACA VESELA....sa nu ia fa purcica sa meniu...buanatati de laturi aburinde...o fi venit un vierisoar de la deliveri...cu sula rasucita......nu stie ce a pierdut.
bianca isi stie drepturile!
altfel eu sper ca nu ii spuneti numele in public, ca dupa ce v a dat teapa va mai da si in judecata, ea pe voi.
@georghe: ...sa ceara ce ..o portie de laturi??/guta la alt cotet....
Apoi, daca vine obositul pe bicicleta, prin ploaie si frig de vai de el, dupa o ora si 30-40 minute, cu mancarea aproape inghetata, cui pu.la sa ii mai deschizi ?
@Porcusorul: Daca nu esti " multamit ", ce naiba mai lansez comanda porcusorule ? Asa numai din razbunare ? Iti este lene sa-ti prepari mancarea si mai faci si figuri. Nu vrei cumva ca mancarea livrata sa fie ca si cum atunci l-ai fi "scos din cuptor " ? Ia, pune tu " labutele" tale la lucru si fa-ti de mancare, sa vezi atunci ce usor este sa prepari… Citeste mai departe
@Tit: Ești prost, stai jos. Eu chiar am pățit-o cu mâncarea livrata după o ora jumate, din momentul când am primit mesaj ca a fost livrata, nu de când am comandat, cu o ora înainte. Și am plătit-o, prostule care ești prost din naștere și nu înțelegi, pentru ca nu poți. Prefer sa plătesc și transportul și sa vina în 30 min, ca e fain și aglomerat… Citeste mai departe
@Tit: ...ce i ba un pumn de tarate si faina si un ceaun apa...si gata meniu...si seara resturi de la bucatari stapan...