Vineri 20 Septembrie

Conflict între un grup de adolescenți teribiliști și locatarii unui bloc dintr-un cartier select al Clujului: ,,Cuvinte obscene și gesturi indecente”


O clujeancă din cartierul Bună Ziua spune că liniștea locatarilor din clădirea în care locuiește este perturbată zilnic de un grup de adolescenți teribiliști.

Femeia susține că aceștia ajung în fața blocului lor de pe strada Bună Ziua în fiecare zi în jurul orei 17:00, iar urletele se aud până după 22:00. Adolescenții țipă, beau și sunt agresivi verbal cu vecinii, reclamă clujeanca.

,,Solicităm sprijinul dumneavoastră pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona noastră. În fiecare seară, un grup de tineri adolescenți se adună în fața clădirii noastre, între orele 17:00 și 22:00, uneori chiar mai târziu.

Aceștia sunt extrem de gălăgioși, folosesc un limbaj agresiv în interacțiunile cu vecinii, consumă alcool și fumează, creând astfel un mediu ostil și perturbator pentru locuitorii din zonă.”, a explicat femeia.

Clujeanca suține că încercările de a vorbi cu adolescenții au fost în zadar, vecinii fiind umiliți de tineri. Femeia cere ajutorul autorităților locale în zonă pentru a-i calma pe teribiliști.

,,Încercările noastre de a discuta cu acești tineri și de a le explica problema au fost întâmpinate doar cu cuvinte obscene și gesturi indecente. Din păcate, prezența și comportamentul lor neadecvat afectează nu doar confortul și siguranța locuitorilor, dar și libertatea copiilor noștri mici de a se juca afară în timpul după-amiezii, aceștia fiind speriați de atitudinea agresivă a tinerilor.

Prin prezenta, vă solicităm respectuos să interveniți în vederea soluționării acestei situații și să dispuneți măsurile necesare pentru a asigura liniștea publică și siguranța cetățenilor în zona noastră. Considerăm că prezența patrulelor de poliție sau a altor măsuri preventive ar putea contribui la descurajarea acestor comportamente și la restabilirea unui climat de ordine și securitate”, le-a cerut clujeanca autorităților locale.

Comentarii Facebook