Miercuri 9 Octombrie

Conflict pe străzile din Cluj, din cauza unei parcări: ,,Apeși accelerația mă lovești, apoi ieși și mă înjuri”


Parcările cauzează din ce în ce mai multe certuri între clujeni!

În încercarea de a găsi un loc unde să-și lase mașina, unii șoferi optează pentru trotuare, spre disperarea pietonilor. 

Un clujean susține că a fost amenințat și înjurat de un șofer căruia i-a atras atenția pentru o astfel de parcare.

,,Pentru că ai parcat pe trotuar o să îți vină frumos amenda, așa cum ți-am promis!

Pentru faptul că eu, pieton pe trotuar îți spun să nu înaintezi pe trotuar și tu apeși accelerația mă lovești, apoi ieși și mă înjuri și mă ameninți, eu îți zic să stai pe loc să așteptăm poliția, tu pe trotuar faci manevre și mă mai lovești o dată cu mașina...

Ei bine, pentru asta a fost depusă o plângere la poliție și îți promit că o să răspunzi conform legii pentru fiecare cuvânt și fiecare manevră cu mașina.

Apropo, la a treia manevră, când m-ai atins cu mașina pe trotuar, vorbeam cu dispeceratul de la 112 și se aude cum strig să nu mă mai lovești cu mașina pe trotuar. Să ne vedem cu bine, amice!”, a scris clujeanul pe un grup destinat șoferilor din Cluj-Napoca.

Pietonul i-a sfătuit și pe ceilalți clujeni să ia atitudine atunci când văd nedreptăți în trafic, menționând că o secundă de neatenție poate fi fatală pentru pietoni.

,,Către toți ceilalți, nu lăsați lucrurile să treacă, fiecare dintre noi este responsabil pentru o societate civilizată.

P.s. Faptul că nu ai loc de parcare nu înseamnă că trebuie să ocupi trotuarul. Nu există excepții. Trotuarul este pentru oameni. Fiecare mașină urcată pe trotuar are nevoie ca șoferul să aibă o secundă de neatenție și poate să omoare un om.

Nu fiți indiferenți. Sesizați! 0264-955 - Poliția Locală Cluj

Conduceți cu grijă și nu puneți pietonii în pericol, și voi sunteți pietoni când coborâți din mașină cu copiii pe trotuar!”, a concluzionat clujeanul.


Comentarii Facebook