Copiii controversatului milionar clujean Adrian Marțian, dați dispăruți azi, erau victime: „Mama lor le-a scufundat...”


Abuzurile la care au fost supuși copiii lui Adrian Marțian: Mama îi amenința și le băga capul sub apă, în cadă

În România, o alarmă a fost emisă după dispariția a trei frați, de 11, 9 și 7 ani, care au dispărut fără urmă în timp ce erau sub supravegherea bonei.

Copiii sunt ai lui Adrian Marțian, un milionar din Cluj, care se află într-un scandal tumultuos cu mama lor, Roxana.

Potrivit lui Adrian Marțian, mărturiile șocante ale copiilor, obținute în urma unei evaluări realizate de un psiholog criminalist în Spania, dezvăluie abuzurile îngrozitoare la care au fost supuși. „Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, „Îi amenința spunând «dacă spui ceva, te omor». „Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, „Mama lor avea alți iubiți”, au povestit copiii, conform raportului citat de Marțian. 

Conflictul dintre Adrian Marțian și Roxana a început în 2022, când tatăl a aflat despre comportamentul violent al fostei partenere. Marțian a dezvăluit că Roxana ar fi căutat să scape de el prin metode extreme, inclusiv prin angajarea unui asasin plătit pentru a scăpa de fostul partener și a obține controlul asupra averii sale. El a declarat: „E o mamă criminală. (…) Copiii au o temere groaznică față de această femeie. Au coșmaruri, se trezesc noaptea. Nu interacționează cu ei, copiii nu vor să o vadă. Pentru ei nu mai există!”

După ce familia a locuit o perioadă în Barcelona, Marțian s-a decis să se mute în România, la Târgu Mureș, pentru a-i proteja pe copii de influența mamei. Roxana este acum cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor și pentru o posibilă tentativă de omor.


Comentarii Facebook