Duminica 15 Septembrie

Copiii de la grădinița UBB din Cluj-Napoca, întâmpinați de deșeuri și materiale de construcții în noul an școlar: „De luni de zile e la fel, în paragină!”


Grădinița cu Program Prelungit a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca îi va întâmpina pe micuții care se pregătesc de noul an școlar cu deșeuri și materiale de construcții în curtea interioară. 

Mai mulți părinți și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu lucrările de modernizare care bat pasul pe loc de câteva luni și fac imposibil de utilizat curtea interioară. 

Astfel, copiii sunt nevoiți să-și petreacă timpul numai în clădire. 

Curtea Grădiniței Universității cu program prelungit e plină de deșeuri și de materiale de construcții. Au început o serie de reparații acum mai mult de 3 luni și lucrările bat pasul pe loc, astfel că începutul anului școlar întâmpină copiii cu o curte plină de moloz, deșeuri și materiale de construcții. E inacceptabil.”, a reclamat o mămică. 

O altă persoană susține că lucrările stagnează pentru că bugetul pentru renovare ar fi fost deja epuizat. 

„În incinta Grădiniței Babeș de pe str. Universității, copiii nu sunt scoși deloc afară de luni de zile din cauza renovărilor, deșeurilor și deteriorării locului de joacă interior. În centrul Clujului, în 2024, la una dintre cele mai bune grădinițe cu renume, copiii nu au acces la spațiul exterior!

De luni de zile e la fel, în paragină! O să facem reclamații toți părinții, dar încarc și aici cu speranța că poate se va înainta ceva. Ține de primărie, din ce au zis cadrele, și nu primesc buget de la primărie pentru renovare!”, a semnalat un alt părinte. 


Comentarii Facebook