Copiii de la o grădiniță din Cluj, ținuți în bănci pentru că spațiul de joacă e în renovare: „Educatoarele sunt obligate să ne țină copiii în clase”


Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit Așchiuță III din Cluj-Napoca sunt ținuți zilnic în clase pentru că spațiul de joacă din curtea clădirii este în renovare. 

Un tătic a somat Primăria Cluj-Napoca să intervină de urgență pentru a urgenta lucrările, în așa fel încât cei mici să se poată bucura de spațiul de joacă. 

El a precizat că din cauza renovărilor, educatoarele sunt obligate să ne țină copiii în clase.

Sunt unul dintre părinții cu copil la Grădinița Așchiuță, Structura 3, de pe Nicolae Pascaly 2-4. Avem rugămintea să urgentați lucrările din spațiul de joacă al copiilor din grădiniță, deoarece educatoarele sunt obligate să ne țină copiii în clase și nu îi pot scoate afară în spațiul de joacă, întrucât acesta nu este finalizat.

Vă rugăm să urgentați terminarea spațiului de joacă. Vă mulțumim!”, a transmis un părinte. 

O situație similară a fost semnalată și la Grădinița cu Program Prelungit a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde cei mici au fost întâmpinați cu deșeuri și materiale de construcții în curtea interioară, unde ar fi trebuit să-și petreacă o bună parte din timp.

Comentarii Facebook