Vineri 18 Octombrie

Copiii milionarului clujean Adrian Marțian au fost găsiți! Cei 3 se află alături de tatăl lor: ,,Am crezut că nu o să te mai vedem niciodată” - VIDEO


Copiii afaceristului clujean Adrian Marțian au fost găsiți în cursul nopții de miercuri spre joi de către tatăl lor.

Antonio, Rania şi Raisa au dispărut, luni, din casa lor din Sântandrei, în care locuiau cu bona lor. 

Aceștia au fost căutați cu disperare de autorități, inclusiv cu câini.

”În legătură cu cazul celor trei copii dispăruţi din localitatea Simeria, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a şi semnalat dispariţia celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) şi au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor”, a transmis, joi dimineaţă, IPJ Hunedoara.

O filmare în care apar cei 3 copii, alături de tatăl lor confirmă acest lucru, însă locația în care se află este încă necunoscută.

,,Am crezut că nu o să te vedem niciodată”, spune la un moment dat fata cea mare a afaceristului. Polițiștii continuă să facă cercetări în acest caz.

 „Continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locaţiei în care cei trei se află, alături de tatăl lor, şi a luării măsurilor care se impun. IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment şi tratează cazul cu maximă prioritate”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Amintim că marți, a apărut în mediul online o filmare cu cei 3 copii, care menționau că nu doresc să meargă la mama lor deși fuseseră încredinţaţi mamei prin sentinţă a tribunalului, împotriva tatălui fiind stabilit ordin de protecţie.

Afaceristul s-a mutat astfel într-o rulotă la 100 de metri de casa unde copiii locuiau, în grija unei bone, pentru a fi aproape de cei mici dar ca ordinul să fie respectat, potrivit observator.ro.

Situația familială intrase și în atenția celor de la Protecția Copilului, care i-au vizitat pe cei mici înainte cu 3 zile de dispariție.

Fiul cel mare al afaceristului, din altă relație, susține însă că dispariția fraților săi vitregi a fost orchestrată chiar de tatăl lor, pentru că acesta vrea copiii cu orice preț.


Comentarii Facebook