Marti 17 Septembrie

Critici acide la adresa RADP! O clujeancă s-a săturat să circule pe drumuri pline de gropi: „Plătim impozite de Cluj, dar avem condiții de cătun”


O clujeancă care locuiește pe strada Cantonului din cartierul Someșeni critică modul în care Regia Autonomă a Domeniului Public din Cluj-Napoca se ocupă de întreținerea drumurilor. Ea a relatat că strada este plină de gropi, iar drumul pietruit este fie plin de praf pe timp de caniculă, fie plin de noroi în zilele ploioase. 

În cazul de față, când "programul de întreținere" din care face parte și strada Cantonului, nu satisface minimul de cerințe, înseamnă că există o problemă. Noi suntem de părere ca RADP-ul "trăiește" datorită contractelor cu Primăria, dar totuși suntem platitori de impozite "de Cluj" dar avem condiții de cătun (și satele sunt asfaltate în ziua de azi). Serviciile efectuate de RADP (o data pe an cred ca au intrat pe strada) sunt de foarte proastă calitate.

Nu pun piatră, pun ceva care provoacă foarte mult praf pe vreme uscata si foarte mult noroi pe ploaie sau zapada. Plus ca la scurt timp e plin de denivelari si de gropi. Angajații RADP care parchează pe terenul lor (la intrare pe stradă, pe partea stângă), văd zilnic gropile prin care trec, până la parcare, dar tot nu se iau măsuri.”, a reclamat o clujeancă din cartierul Someșeni.

Comentarii Facebook