Criza locurilor de parcare din Cluj face ravagii! Polițiștii locali, rugați de clujeni să mai închidă ochii: „Parcăm cu bun simț, nu se blochează nimic”


Un clujean care locuiește pe Aleea Herculane din cartierul Gheorgheni a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să rezolve problema locurilor de parcare din zonă. 

Bărbatul susține că oamenii sunt nevoiți să parcheze pe trotuare, pentru că nu au alte opțiuni, iar polițiștii locali îi amendează și dispun ridicarea mașinilor. El a precizat că locuitorii de pe Aleea Herculane sunt dispuși să plătească parcarea, dar nu a fost reglementat acest lucru. 

În ciuda acestui fapt, în zonă sunt nenumărate garaje, cele mai multe folosite pe post de cămară, care ar putea fi demolate, iar în locul lor să fie amenajate parcări. 

Din păcate, iar vine Poliția locală pentru parcări neregulamentare când locatarii acestei zone pur și simplu nu au unde parcă. Nu există spațiu, nu există locușor gol, dar nici parcări de la primărie, și când parcăm lângă trotuar (cu bun simț, nu se blochează nimic, lumea are loc să treacă), ne ia poliția locală! Vă rog mult să luați în considerare dărâmarea garajelor și amenajarea de parcări.

Vă asigur că 70% dintre ele sunt pline de murături, deținute de cetățeni în vârstă care nu au mașini sau drepturi de conducere. Nu este posibil să ne ridicați mașinile din fața blocului în care locuim și nici să nu avem altă opțiune! Suntem dispuși să plătim parcare, abonamente, tot ce trebuie, dar nu există această opțiune!

Vă rog mult să rezolvați această problemă majoră, așa ceva este inacceptabil”, a semnalat clujeanul.

Comentarii Facebook