CTP Cluj începe eliberarea abonamentelor gratuite și cu reducere pentru studenții Universităților din Cluj! De unde pot fi ridicate


Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că eliberează abonamente de transport gratuite și cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctoranzii cu vârsta sub 30 de ani, înscriși în anul universitar 2023-2024 la Universitățile din Cluj-Napoca, la învățământ cu frecvență.

Astfel, Ministerul Educației va acoperi  90% din cheltuielile pentru abonamentele de transport la care se adaugă decontarea de 10% din partea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Anul acesta, la cererea universităților, abonamentele de transport vor fi achitate de studenți la  Centrele de vanzare C.T.P., fiind ulterior decontate  de către universități, conform normelor stabilite de acestea. 

Atenție! Abonamentele pentru studenți se eliberează în baza carnetului de student vizat.

Reduceri și tarife:

  • Abonament lunar pentru studenti, valabil pe toate liniile în Cluj-Napoca, calatorii nelimitate- 95 de lei;
  • Abonamente lunare cu reducere pentru studentii cu domiciliul stabil în comuna Floresti:
  • Abonament redus studenți Floresti si Tauti-CJ.N + 1 linie Cj.N- 103,50 lei
  • Abonament redus studenți Luna de Sus-Cj.N + 1 linie Cj.N- 121,50 lei
  • Abonamente lunare gratuite pentru studenții cu domiciliul stabil în comunele Apahida, Baciu si Gilau pentru deplasare din comuna de domiciliu în Cluj-Napoca.

Abonamentele cu reducere și gratuite obținute în baza carnetului de student se vor putea prelungi ulterior și de la AUTOMATELE din stații, înainte de expirarea abonamentului de pe card. 

,,Va rugăm să solicitați TIPĂRIRE CHITANȚĂ de pe ecranul automatului, înainte de a face plata, pentru a o depune pentru decont.”, anunță reprezentanții CTP Cluj.

Screenshot 2024-10-01 143103.png

Comentarii Facebook