Vineri 20 Septembrie

Culiță Sterp, jefuit la Cluj! Manelistul a rămas fără bagaje în doar câteva minute: ,,A venit un domn cu o dubă și le-a luat” - VIDEO


Manelistul Culiță Sterp susține că a fost jefuit de un individ necunoscut în Cluj-Napoca.

Interpretul a povestit pe o rețea de socializare cum a rămas fără bagaje în doar câteva momente. 

,,Ni s-au furat două bagaje din Cluj-Napoca chiar din fața cazării. S-au dat jos băieții cu bagajele când am ajuns de la cealaltă cântare de la Suceava, aveau vreo 5-6 bagaje, nu le puteau lua toate în mână. Au lăsat 2 chiar în fața cazării doar un minut până ce au intrat cu celelalte înauntru. A venit un domn cu o dubă, le-a luat din mers așa, parcă nici n-a oprit mașina. Le-a luat și a plecat.”, a explicat Culită Sterp.

Acesta susține că a anunțat autoritățile, dar și-a retras plângerea după ce l-au găsit pe bărbatul care a plecat cu bagajele lor în trafic. 

Polițiștii din Cluj confirmă incidentul însă menționează că nu a fost depusă o plângere în acest caz.

,,La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 30 de ani, cu privire la dispariția a două bagaje din fața unei unități de cazare.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun, cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de furt.

Facem precizarea că, până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere cu privire la acest aspect.", transmite IPJ Cluj.


Comentarii Facebook