Cum au fost vandalizate 11 mașini în miez de noapte, la Cluj. Individul a fost surprins pe camerele de supraveghere - VIDEO


În dimineața de luni, 11 șoferi s-au trezit cu o surpiză deplăcută. Mașinile lor fuseseră vandalizate, cu zgârieturi, de un individ necunoscut în timpul nopții. Totul s-a întâmplat pe străzile Gutinului și Izlaz din Dej, Cluj. 

Din imaginile de pe camerele de supraveghere, obținute de dejanul.ro, se poate vedea cum tânărul ia la rând toate mașinile parcate pe stradă, pe care le zgârie, plecând mai apoi liniștit ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru distrugere și încearcă să identifice individul.

,,O persoană necunoscută ar fi distrus prin zgâriere, două autotursime parcate pe strada Gutinului, respectiv strada Islaz, din municipiul Dej.

În urma cercetărilor efectuate, au mai fost identificate 9 autotursime, parcate pe strada Gutinului și în proximitate, care prezentau urme de distrugere prin zgâriere.

În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au avut loc incidentele și pentru identificarea persoanelor implicate.’’, transmite IPJ Cluj

Cei care au date suplimentare despre acest eveniment sunt rugați să anunțe Politia Dej la numărul 0264 21 21 21.

Cluj: 11 mașini au fost vandalizate de un individ în timpul nopții. Proprietarii le-au găsit distruse dimineața

Comentarii Facebook