Cum au mancat sarmale copiii din Coreea de Sud! Bucatarii de la Memo 10 au gatit romaneste FOTO


Bucatarii de la Memo 10 i-au vrajit pe coreeni cu mancarea specific romaneasca in cadrul Festivalul Hwaseong, din orasul Suwon.

Romanii au gatit sarmale, varza a la Cluj, mici, ciorba de burta si varza calita intr-un stand al Romaniei, alaturi de alte 50 de tari din toata lumea, care au fost invitate la acest festival ajuns la cea de-a 48 -a editie.

Coreenii s-au pregatit pana in ultimul detaliu pentru ca totul sa fie perfect si au investit in acest festival un milion de dolari.

Standul Romaniei a fost condus de directorul restaurantului Memo 10, Gheorghe Visan, care alaturi de doi bucatari clujeni si ajutoare puse la dispozitie de catre oraganizatori i-au incantat pe coreeni cu bucate ardelenesti, de la ciorba de burta, sarmale, gulas, pana la mititei.

Standul Clujului a fost vizitat de sute de coreeni care au preferat de multe ori sa deguste o mancare romaneasca in defavoarea multelor sortimente asiatice pe care le avea la dispozitie in cadrul expozitiei culinare.

Comentarii Facebook