Cum s-a produs accidentul de aseară din Florești? Șoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere


Aseară, în jurul orei 21.00, a avut loc un accident rutier pe DN1E60, în comuna Florești, județul Cluj, fiind implicate o motocicletă și un autoturism. 

Potrivit polițiștilor, se pare că șoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate de trecere motocicletei la intrarea pe strada Dumitru Tăuțan. Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului care a fost transportat de urgență la spital. 

La data 19 iunie a.c., în jurul orei 20.50, s-a produs un accident rutier pe DN1E60, în comuna Florești, fiind implicate o motocicletă și un autoturism. 

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că bărbatul de 57 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism în direcția orașului Huedin, la pătrunderea pe strada Dumitru Tăuțan nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Suatu.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

În urma evenimentului rutier, conducătorul motocicletei a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj. 

Comentarii Facebook