Cum s-a produs accidentul de la Gădălin, Jucu, în care un bărbat a fost rănit, iar al doilea, nevinovat a murit la spital-FOTO


Accidentul care a avut loc în această seară în localitatea Gădălin, comuna Jucu, județul Cluj, s-a produs din cauza unui șofer de 34 de ani care circula din direcția Bonțida spre Gădălin. Acesta a intrat în depășire, pătrunzând pe sensul opus, și a lovit frontal o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 49 de ani. În urma impactului, acesta din urmă a rămas încarcercat, iar ulterior la spital a murit. 

Pompierii au folosit echipamentele speciale pentru a asigura accesul la victimă și pentru a o extrage fără a-i agrava leziunile. La acel moment, conform primei evaluări medicale, bărbatul era conștient și cooperant, suferind de multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare. După extragerea în siguranță, acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Din păcate, la spital a murit.

Reprezentanții IPJ Cluj au anunțat că „din cercetările preliminare a rezultat că autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din direcția localității Bonțida înspre Gădălin ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.În urma impactului, ambii șoferi au fost transportați la spital. Testarea bărbatului de 34 de ani cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”.


Bărbatul de 49 de ani nu a putut fi testat la fața locului cu etilotestul. A fost transportat la spital, dar, din nefericire, acesta a decedat la unitatea medicală.


accident jucu.jpg

accident jucu 2.jpg

Comentarii Facebook